Söndag

I går jobbade vi hela dagen på Lovisebergs nya ställe. Det kommer att bli kanon. Vi har lite otur att vildsvinen bökat upp planen men ska få hjälp av en bonde med det. Vi har även fått en stuga som vi nu ska fixa till. Det är en fd fotbollsplan med klubbstuga som vi fått överta.
Cleia var med och hann naturligtvis få tag i en död råtta så vi fick lite puls ett tag. Carro fick tag i henne och slet ut den ur mun på henne och den var inte hel. Nu visste vi inte om den varit halv eller om hon svalt något. Tänk om den ätit råttgift. Vi hällde i henne mjölk med massor av salt i och fick henne att spy. Det var bara mat som kom upp, ingen "råttdel" så det kändes lungt.

I dag har vi tränat sökmarkeringar och uppletande. Cleia har gjort sina första "sökslag". Vi börjar hennes sökkarriär med "klickersök". Hon sätter själv fart på figgarna genom att ta kontakt med dem. När hon tittar på dem så klickar dom och får fart med lek och godis. Hon snappade det direkt, så fort en figge blir passiv så vänder hon sig direkt till den andra osv, osv. Fukade skitbra.
Blir hon trött? Är hon lugn på kvällen sen? Nädå, man får sätta sig på henne för att få henne lugn. (skämt)


Kommentarer
Postat av: Josefine

Lycka till med tillskotten! Ser jätte söt ut!

2008-11-03 @ 21:38:55
URL: http://www.bolteus.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Om

Min profilbild

Mallarna

Mattes mallar




RSS 2.0